Kjøpsbetingelser

Her finner du svar på det du måtte lure på

På virkedager gjør vi vårt ytterste for å sende bestillingen din innen 24 timer, selv om det noen ganger kan ta litt lengre tid. Vi sender ut ordrebekreftelse samt en leveringsbekreftelse på mail. Alle varer blir sendt direkte fra vårt lager i Ålesund.

Vi benytter Klarna for betaling. Du kan velge mellom å betale her og nå, eller du kan velge faktura og betale senere. Klarna er enkelt, raskt og sikkert, slik at opplevelsen din blir så god og trygg som mulig.

Når du kjøper hos oss har du 14 dagers ubetinget angrerett. Vi legger ved et angrerettskjema i pakken, men vi oppfordrer til å ta kontakt dersom du skulle være misfornøyd eller angrer på noe, så løser vi det meste i minnelighet.

Dersom du skulle ville sende tilbake noe, så dekker vi alltid returkostnaden din – enten det er reklamasjon, benyttet angrerett eller du bare har ombestemt deg.

Informasjonen du oppgir når du registrerer deg vil kun bli brukt av Spøteriet til varedistribusjon, samt eventuelt til å sende deg informasjon om nettbutikken/nyhetsbrev. Vi selger aldri personlige opplysninger til en tredjepart, og du har rett til å kreve informasjonen vi har registrert på deg slettet.

Dersom du har fått en defekt eller misfarget vare, ta kontakt med oss, så ordner vi saken.

Lukk meny
×

Handlekurv

Test garnnøster

Få 10% rabatt
på én bestilling

Ved å melde deg på nyhetsbrevet under