Selected:

Saturday Night Sweater

Fra: kr 752.00

Saturday Night Sweater

Fra: kr 752.00

Beskrivelse

Saturday Night Sweater fra PetiteKnit er en stilren, kortermet genser som strikkes ovenfra og ned med et rundt bærestykke. Den strikkes i hele fire tråder mohair (Isager Silk Mohair i dette tilfellet), og det gjør at du får en fjærlett genser.  For å strikke halsutskjæringen strikkes det forkortede pinner/vendepinner, mens halsens vrangbordkant strikkes til slutt fra opplukkede masker i oppleggskanten. PetiteKnit har satt vanskelighetsgraden på denne til 3 av 5 stjerner, det betyr at den er middels vanskelig å strikke.

Ermene på Saturday Night Sweater avsluttes med en tett vrangbord i albuehøyde, og ermene får derfor en nydelig liten puff like over vrangbordkanten.

Når du bestiller garnpakken kan du velge om du vil kjøpe mønsteret eller ikke. Om du velger å kjøpe mønsteret så skriver vi det ut og legger det ved i pakken.

Størrelsesguide

Saturday Night Sweater bør ha en bevegelsesvidde på ca 7-9 cm i forhold til ditt brystmål. Mål deg selv før du velger størrelse, og legg på 7-9 cm i forhold til målet ditt for å finne den riktige størrelsen. Om brystmålet ditt er 90 cm, bør du derfor strikke størrelse S, som har et brystmål på 98 cm.

Størrelser:

XS (S) M (XL)

Overvidde:

92 (98) 103 (108 (118)

Lengde:

51 (55) 56 (58) 59 cm inkludert halsens vrangbordkant

Strikkefasthet:

12 masker x 17 omganger med fire tråder silk mohair i glattstrikk på pinne 7 mm = 10 x 10 cm

Veiledende pinner:

Rundpinne 7 mm (40, 60, 80 cm), rundpinne 6 mm (40 og 80 cm) og strømpepinner 6 mm

Tilleggsinformasjon

Garnkvalitet garnpakke

Silk Mohair

Garnpakke

Dame

Lukk meny
×

Handlekurv

Test garnnøster

Få 10% rabatt
på én bestilling

Ved å melde deg på nyhetsbrevet under